Om Staun Design - Fra ide til virkelighed!

I Vejles vestby ligger to tilbagetrukne, sammenhængende huse fra 1800-tallets slutning. De er holdt i skagensgult og med hollandske tegl, det er et sjældent åndehul i byens trafik og menneskemylder. Bag husene blomstrer en gårdhave med toppede brosten, idylliske kroge og harmoni, året rundt.

Det er her, i disse inspirerende omgivelser, Staun Design ligger. Firmaet blev grundlagt i 1983 af Susanne Staun (født 1952), og nu 30 år senere laver virksomheden nogle af branchens bedste udstillinger, indretninger og design af huse. Staun Design har rygsækken fuld af kreative inputs, idéer og ikke mindst midlerne til at udførelsen bliver korrekt og kvalitetsbevidst.

Staun Design er førende indenfor sit felt: dekoration, design og indretning. Her trækkes på Susanne Stauns livslange erfaring og hendes sprudlende kreativitet, samt June Stauns unge og iderige kreativiteter, der folder sig ud i en række af landets store firmaer, butikker samt private boliger.

Vores produkter og opgaver leveres i en høj kreativ standard som laves på egne maskiner og til konkurrencedygtige priser. Vi holder lovede leveringstider og sætter det gode samarbejde med vores kunder i centrum for at højne kvaliteten.

Staun Design rådgiver i indretning og lægger stor vægt på at optimere funktionen af hjemmets indretning for, at kunne skabe den bedst mulige trivsel. Firmaets speciale er farvernes og lysets betydning for os mennesker. At arbejde med farver, belysning og objekter er som et virkemiddel og styrker oplevelsen af rum.

Funktionalitet, glæde og skønhed er blot nogle af kodeordene for Staun Design. Vi rådgiver og skaber unikke indretningsløsninger, kreative planløsninger med stor udnyttelse af rum, opsigtvækkende og inspirerende vinduesudstillinger, udstillinger, messestande, udsmykninger, events m.m.

Ikke en op gave er for stor eller for lille.

 

Arkitekt tegning af huse
Dekoration
Indretning
Visuel merchandising
Vinduesudstillinger
Foliebeklædning
Skilte
Events
Modelopbygning
Rumanalyse
Stylistarbejde
Tryksager
Showroom
Foliedekoration til biler og vinduer
Design af logoer
Undervisning indenfor dekoration og indretning


FRA IDE TIL VIRKELIGHED

 

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og sikrer derfor dig at vi altid har de nyeste tendenser at vise netop dig. Vi bringer vores ideer og produkter til live. Vores solide erfaring med både 3D grafik og håndværkmæssig udførelse får du et produkt i hånden der næsten sælger sig selv. Vi udfører kun kreative planløsninger, fra skitsering af planløsningen og optegning af indretningsplan til belysningsplan og deciderede designforslag. 

Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed, så kom og besøg os eller aftal et uforpligtende møde med os.

Staun Design indeholder mere end et dekoration og indretnings firma vi er DIN højre hånd.

Husk at nye øjne ser bedst!

Vi glæder os til at høre fra dig . Ring idag: 40163223 - 53633856

Hvorfor vælge os? Fordi vi rent faktisk leverer en vare der sælger!

Susanne Staun

Indretningsarkitekt, stylist og dekoratør

F. 1952

Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratørfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste dekoratører. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.​

Udover Dekoratørskolen rummer bygningerne også Susanne Staun Dekoration, der ligeledes er førende indenfor sit felt: dekoration, design og indretning. Her trækkes på Susanne Stauns livslange erfaring og hendes sprudlende kreativitet, der folder sig ud i en række af landets store firmaer og butikker.

 

Om Susanne Staun
Født  - 1952
1968 - Dekoratørelev
1972 - 1983 - Chefdekoratør - Gundtoft
1982 - Modtagelse af Hindsgauls legatet
1982 - Modtagelse af legat for Danmarks smarteste udstillinger
1983 - Grundlagde firmaet Susanne Stauns Dekoration
1985 - 1987 I bestyrelsen af DekoDanmark - Brancheforeningen.
1993 - Grundlagde Susanne Stauns Dekoratørskole
2006 - Grundlagde Staun Designbutikken - www.designbutikken.dk
2010 - Grundlagde Mindlife - www.mindlife.dk
2010 - Grundlagde Art Residence - www.art-residence.com
2011 - Grundlagde Art By Staun - www.artbystaun.dk

2013 - Grundlagde www.divaz.dk - mode og accessories online

 

 

June Staun
Indretningsarkitekt og dekoratør
F. 1986

June Staun (født 1986) har arbejdet med faget siden 2005. Hun blev uddannet dekoratør i 2006. Hun har altid haft en god sans for design og indretning. June har sidenhen under vist i 4,5 år på international Business College i det visuelle udtryk - visuel varepræsentation. Hun har lavet mange forskellige indretningsopgaver rundt omkring i Danmark.

June bestyrer til daglig Staun Designbutikken, som er en del af Staun Design. June har desuden grunduddannelsen i bygningskonstruktør i enfamiliehuse.

Desuden har June arbejdet med grafisk fremstilling og design siden 2005.. June har været en del af Susanne Stauns firma siden 2006, og har derfor også været med til at lave udstillinger for landet store firmaer og butikker.

Om June Staun

Født - 1986

2006 - Dekoratør

2006 - Indretningsstylist for Staun Design

2006 - Åbnede Staun Designbutikken

2007   Undervisning i Visuel varepræsentation på IBC - Kolding

2007   Butikschef Staun Designbutikken www.designbutikken.dk

2012   Bygningskonstruktør i enfamiliehuse

2013   Grundlagde www.divaz.dk - mode og accessories online