top of page

Om Staun Design - Fra ide til virkelighed!

I Vejles vestby ligger to tilbagetrukne, sammenhængende huse fra 1800-tallets slutning. De er holdt i skagensgult og med hollandske tegl, det er et sjældent åndehul i byens trafik og menneskemylder. Bag husene blomstrer en gårdhave med toppede brosten, idylliske kroge og harmoni, året rundt.

Det er her, i disse inspirerende omgivelser, Staun Design ligger. Firmaet blev grundlagt i 1983 af Susanne Staun (født 1952), og nu 30 år senere laver virksomheden nogle af branchens bedste udstillinger, indretninger og design af huse. Staun Design har rygsækken fuld af kreative inputs, idéer og ikke mindst midlerne til at udførelsen bliver korrekt og kvalitetsbevidst.

Staun Design er førende indenfor sit felt: dekoration, design og indretning. Her trækkes på Susanne Stauns livslange erfaring og hendes sprudlende kreativitet, samt June Stauns unge og iderige kreativiteter, der folder sig ud i en række af landets store firmaer, butikker samt private boliger.

Vores produkter og opgaver leveres i en høj kreativ standard som laves på egne maskiner og til konkurrencedygtige priser. Vi holder lovede leveringstider og sætter det gode samarbejde med vores kunder i centrum for at højne kvaliteten.

Staun Design rådgiver i indretning og lægger stor vægt på at optimere funktionen af hjemmets indretning for, at kunne skabe den bedst mulige trivsel. Firmaets speciale er farvernes og lysets betydning for os mennesker. At arbejde med farver, belysning og objekter er som et virkemiddel og styrker oplevelsen af rum.

Funktionalitet, glæde og skønhed er blot nogle af kodeordene for Staun Design. Vi rådgiver og skaber unikke indretningsløsninger, kreative planløsninger med stor udnyttelse af rum, opsigtvækkende og inspirerende vinduesudstillinger, udstillinger, messestande, udsmykninger, events m.m.

Ikke en op gave er for stor eller for lille.

 

​Arkitekt tegning af huse
Dekoration
Indretning
Visuel merchandising
Vinduesudstillinger
Foliebeklædning
Skilte
Events
Modelopbygning
Rumanalyse
Stylistarbejde
Tryksager
Showroom
Foliedekoration til biler og vinduer
Design af logoer
Undervisning indenfor dekoration og indretning


FRA IDE TIL VIRKELIGHED

 

​Vi har mange års erfaring indenfor branchen og sikrer derfor dig at vi altid har de nyeste tendenser at vise netop dig. Vi bringer vores ideer og produkter til live. Vores solide erfaring med både 3D grafik og håndværkmæssig udførelse får du et produkt i hånden der næsten sælger sig selv. Vi udfører kun kreative planløsninger, fra skitsering af planløsningen og optegning af indretningsplan til belysningsplan og deciderede designforslag. 

Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed, så kom og besøg os eller aftal et uforpligtende møde med os.

Staun Design indeholder mere end et dekoration og indretnings firma vi er DIN højre hånd.

Husk at nye øjne ser bedst!

Vi glæder os til at høre fra dig . Ring idag: 53633856

Hvorfor vælge os? Fordi vi rent faktisk leverer en vare der sælger!

Susanne Staun

Indretningsarkitekt, stylist og dekoratør

F. 1952

Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratørfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste dekoratører. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.​

Udover Dekoratørskolen rummer bygningerne også Susanne Staun Dekoration, der ligeledes er førende indenfor sit felt: dekoration, design og indretning. Her trækkes på Susanne Stauns livslange erfaring og hendes sprudlende kreativitet, der har foldet sig ud i en række af landets store firmaer og butikker landet over i mange år.

 

 

June Staun
Indretningsarkitekt og dekoratør
F. 1986

June Staun (født 1986) har arbejdet med faget siden 2005. Hun blev uddannet dekoratør i 2006. Hun har altid haft en god sans for design og indretning. June har sidenhen undervist i 5 år på international Business College i Kolding og på Dekoratørskolen i Vejle i det visuelle udtryk - visuel varepræsentation, styling og 3D visualiseringer  Hun har lavet mange forskellige stylist og indretningsopgaver rundt omkring ind - og udland.

June står til daglig for Staun Design og Dekoratørskolen. June har desuden grunduddannelsen i bygningskonstruktør i enfamiliehuse samt indretningsarkitektuddannelsen fra USA.

Desuden har June arbejdet med grafisk fremstilling, visuel kommunikation og design siden 2005.

bottom of page