top of page

Dekoratør uddannelse hos Staun Design

dekoratøruddannelse.jpg

Dekoratøruddannelsen...
Tag din dekoratør og visual merchandiser uddannelse her...

.

Hvad er en dekoratør?

Kort fortalt virksomhedernes visuelle højre hånd. Indretning, udstillinger, opstillinger, den røde tråd igennem virksomheden fra det fysiske til de sociale mediers visuelle udtryk og meget mere - alt dette er dekoratørens arbejde. Når du er uddannet dekoratør så åbner der sig en helt ny verden af muligheder indenfor det kreative fag. Dekoratørfaget har været meget i udvikling de sidste 20 år med en større ramme indenfor faget. 


Vil du gerne arbejde professionelt med indretning, dekoration, styling og visuel merchandising?

 

Så er dette dekoratøruddannelsen for dig!

Vi har uddannet dekoratør og stylister siden 1993 og DETTE sikrer dig en pålidelig og grundig uddannelse. Alle kan lære at undervise, men det er ikke alle der har den erfaring og viden som vores skole har i faget. Hvis du vil sikre dig en god og solid samt pålidelig uddannelse, så skal du vælge skolen hos os.
Vi lader dig ikke forlade skolen her uden vi ved at du kan arbejde selvstændigt som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser efter endt uddannelse. Vi er ikke en skole hvor vi sidder på bænken og lærer, nej du har hænderne i opgaverne hos rigtige butikker. Vi har skabt et netværk af butikker, som vi samarbejder med og det sikrer dig at du lærer alle aspekter af faget.

Grundlægger Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratør og indretningsfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste dekoratører og stylister. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.

Dekoratørskolen rummer flere bygninger som centralt ligger i Vejle og er førende inden for sit felt: dekoration,  styling, design og indretning. Skolen har flere undervisere tilknyttet uddannelsen, som alle er aktive i erhvervslivet, hvilket sikrer dig en kompetente og opdateret teoretisk og praktisk viden. Vi har dekoratører, indretningsarkitekter, forfattere og bygningskonstruktører tilknyttet skolen og vores uddannelser, som alle har stor erfaring med projekter i erhvervslivet.


Endvidere har skolen uddannet stylister og dekoratører  til Norge, Island, England, Argentina, Spanien, Frankrig, Færøerne og Grønland.

I

indretning
bottom of page