top of page

Inspirationsaften

-Sådan indretter du!

Vil du gerne arbejde med dekoration, indretning eller visuel merchandising?
Eller mangler blot at opdatere dig selv sådan at du kan være din egen stylist?

Efter stor efterspørgsel, lancerer vi nu to gange i måneden en inspirationsaften. Dette henvender sig til dig som gerne vil lære de grundlæggende teknikker i dekoration og indretning. Vi vil guide dig igennem en eksklusiv aften hvor du får et indblik i værktøjerne så du kan tage disse med hjem til din private bolig eller din virksomhed.

- Du får et indblik i teknikken af dekoration, indretning, miljøer og visuel merchandising.

Der vil blive serveret sandwich inkl. vand ved ankomst.


Aftenen vil omhandle:

- Grundlæggende teknikker

- Ideoplæg og opbygning

- Opstillingsprincipper

- Visuel Varepræsentation

- Varebehandling

- Inventar

- Farvesammensætning 

- Boligindretning

- Erhvervsindretning

- Dekoration.

Denne spændende aften vil du blive undervist af Susanne Staun, som er en af Danmarks mest anerkendte dekoratører. Susanne Staun har uddannet rigtig mange dekoratør, stylister og blogger rundt omkring i hele Danmark og hun trækker på sin livslange erfaring i dekoratørfaget som er over 45 år. Vi har rigtig stor succes med vores korte kurser, hvilket har medført at vi nu kan tilbyde dig disse eksklusive aftener. Desuden vil du også blive undervist af June Staun, som ligeledes er dekoratør og indretningsarkitekt siden 2006. Hun har undervist siden 2007 både på Susanne Stauns Dekoratørskole, samt på International Business College i Kolding. Staun Design har arbejdet siden 1983 med indretning og dekoration i hele landet, og i 1993 åbnede Susanne, dekoratørskolen i Vejle. Hun har vundet Skandinaviens flotteste udstillinger, og har lavet udstillinger samt indretninger for mange anerkendte firmaer rundt om i hele Danmark. Vi trækker på hendes livslange erfaring, som ses som unik og virkelig et livsstykke. Du vil få en rigtig inspirerende aften, som du kan tage med dig hjem eller til dit firma.


April datoer:
Tidspunkt: 19. april 2108 kl. 18.30-21.15
Tidspunkt: 26. april 2018 kl. 18.30-21.15

Lokation:
Staun Design, Vardevej 7, 7100 Vejle.

Tilmelding er nødvendig og vi tager imod køb af billetter indtil d. 17/4-2018 for den 19.april og den 24. april for aftenen d. 26. april 2018.
Pris pr. deltager inkl. sandwich og vand. 750,-

Køb din billet via linket på siden. Ved betaling via siden vil du indenfor 48 timer få tilsendt en separat ordrebekræftelse på denne aften. Sådan at du er sikret din plads og at din tilmelding er registreret,

Ønsker du at booke os til at komme ud i din virksomhed eller butik, og lave en inspirationsaften eller et kursus, så kontakt os herom og vi vil derfor lave et tilbud til dig.

Du kan bestille din billet og tilmelde dig lige her:

 

bottom of page